Obiectivele turistice din Cluj promovate printr-o nouă hartă

0

Incepand din acest an Centrul de Informare Turistica din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca pune la dispozitia turistilor care ne viziteaza orasul o noua harta a centrului istoric, care reda tridimensional principalele obiective turistice ale orasului.

Un numar de 16 obiective turistice sunt redate grafic in interiorul hartii, acestea fiind descrise pe verso in limbile romana si engleza. Cele 16 obiective descrise pe noua harta sunt: Gradina Botanica „Alexandru Borza”, Palatul Banffy – Muzeul National de Arta, Casa Matei Corvin, Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, Biserica Reformata si statuia „Sfantul Gheorghe”, Zidurile Cetatii, Biserica Romano-Catolica „Sfantul Mihail”, Ansamblul statuar Matei Corvin, Turnul Croitorilor, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Universitatea „Babes-Bolyai”, Cetatuia, Parcul Central „Simion Barnutiu” si Vechiul Cazino, Piata Muzeului, Colectia de Istorie a Farmaciei, Teatrul National „Lucian Blaga” si Opera Nationala Romana. De asemenea, pe noua harta sunt redate grafic si alte obiective turistice, precum: Casa Tranzit, stadionul Cluj Arena, Turnul Pompierilor, statuia lui Mihai Viteazu, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, cladirea Primariei de pe strada Motilor.

Noua harta va fi distribuita si la standul municipiului Cluj-Napoca din cadrul unuia dintre cele mai prestigioase targuri internationale de turism, ajuns deja la cea de-a 32-a editie, FITUR 2012. Targul se desfasoara in capitala Spaniei, Madrid, in perioada 18 – 22 ianuarie 2012.

Harta a centrului istoric a fost tiparita in 15.000 de exemplare. Aceasta este oferita in regim gratuit de compania Schubert & Franzke – cel mai important realizator de harti din Romania, costurile editarii si tiparii acesteia fiind suportate de companiile care sunt mentionate pe verso-ul hartii. Trebuie mentionat faptul ca vorbim despre o premiera pentru Romania, Cluj-Napoca fiind primul oras pentru care compania Schubert & Franzke a realizat o harta cu obiectivele turistice redate tridimensional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.