Aurelia Cristea, un politician prusac în inima Ardealului!

0

Vicepreşedintele PSD Cluj, Aurelia Cristea, şi-a lansat, astăzi, la Klausenburg Café, blogul personal.

www.aureliacristea.ro

Klausenburg Über Alles este îndemnul prusac al Aureliei Cristea pentru spaţiul public clujean.

Aurelia Cristea a explicat că lansarea blogului în această zi are legătură cu Ziua Internaţională a Solidarităţii Umane: „Am ales în mod special ziua de 20 decembrie pentru lansarea blogului meu de politician, azi de ziua internaţională a solidarităţii.

Naţiunile Unite au stabilit că data de 20 decembrie să devină Ziua Internaţională a Solidarităţii Umane, identificând solidaritatea ca o valoare fundamentală a umanităţii. Eradicarea sărăciei şi egalitatea de şanse, două idei de bază ale stângii, au fost adoptate de toate statele de pe glob ca obiective ale dezvoltării lor viitoare”.

Aurelia Cristea şi-a manifestat dorinţa de a pune umărul la asanarea morală a clasei politice româneşti: „Constat astăzi că România mea este un stat a cărui capacitate de intervenţie şi mediere s-a redus drastic. Un stat nu mai este suveran atunci când o caracatiţă, o cooperativă partidică, are capacitatea de a defini interesele societăţii mai mare decât a sa. Generalizarea meritocraţiei în viaţa socială şi nu doar simpla copiere a unor instituţii din occident va contribui la rezolvarea problemelor ce străbat societatea românească”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here