Cluj Arena şi-a găsit un nume: BT Arena!

0

Banca Transilvania este pregătită să ofere aproximativ 200.000 de euro anual CJ Cluj pentru ca grupul financiar cu sediu în Cluj să dea numele noii arene. 

 “În acest moment se conturează o propunere venită din partea unei bănci reprezentative pentru Cluj, pentru Transilvania. Orice sumă de bani care vine este binevenită, având în vedere costurile de întreţinere a stadionului.

Suma va scădea presiunea în ceea ce priveşte costurile de întreţinere, foarte mari mai ales în perioada de iarnă. De fapt, acum singurele cheltuieli sunt cele cu sistemul de încălzire, care trebuie menţinut la temperatură constantă, de 5 grade. Asta înseamnă undeva la 9.000 de euro, costuri lunare. Suma care ar veni din cedarea numelui ar însemna 10-12.000 de euro pe lună, bani foarte importanţi pentru noi”, a spus preşedintele CJ Alin Tişe.

Liderul CJ Cluj a declarat că, contractul va fi încheiat pe o perioadă de minim trei ani. “Ne-am dori un contract pe trei sau chiar cinci ani. Nu putem schimba numele stadionului în fiecare an”.

Horia Ciorcilă preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania declarase în urmă cu o lună referitor la acest subiect: “Încă de la început am trimis un răspuns Consiliului Judeţean, prin care ne-am exprimat interesul de a oferi un nume stadionului. Aşteptăm să intrăm la negocieri, să vedem ce pretenţii financiare au cei de la Consiliul Judeţean. Vom analiza propunerea lor şi vom vedea dacă putem ajunge la un acord în această privinţă”.

sursa poza:  http://www.meciuri-online.com/2011/10/cluj-arena/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.