Educaţie în genunchi: Gădălin şi Vişea

0

Senatorul social-democrat, Alexandru Cordoş, atrage atenţia asupra situaţiei umilitoare la care sunt supuşi copii din satele Gădălin şi Vişea. 

Alexandru Cordos a adresat în această săptămână o întrebare Ministrului Educaţiei,Cercetării, Tineretului şi Sportului, dl. Daniel Funeriu, referitoare la situaţia elevilor din satele Gădălin şi Vişea, comuna Jucu, judeţul Cluj.

În comunicatul de presă emis de cabinetul senatorului Cordoş se arată:

„Senatorul clujean atrage atenţia că deplasarea spre şcoală a copiiilor din cele două localităţi va deveni imposibilă după data de 1 noiembrie 2011, în condiţiile în care şoferul autospecialei care asigură transportul a fost pensionat,  iar în locul său nu poate fi angajată o altă persoană deoarece postul este blocat.

În prezent, transportul copiiilor este asigurat prin voluntariat, care nu mai poate fi susţinut după data de 1 noiembrie 2011. În aceste condiţii, viceliderul grupului senatorial al PSD îl întreabă pe Ministrul Educaţiei dacă măsurile organizatorice adoptate la începutul acestui an prevăd şi soluţii pentru astfel de situaţii? În plus, parlamentarul Alexandru Cordoş îi cere Ministrului de resort să comunice care va fi soluţia adoptată în acest caz concret” se arată în comunicatul senatorului Cordoş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here