Promovarea presei pentru rromi

0

Centrul de Incluziune Socialã pentru Persoanele de Etnie Romã Bucuresti Ilfov, a  organizat evenimentul cultural intitulat “Ziua Presei Rome” în data de 27 septembrie 2011, la orele 19:00  în incinta Restaurantului Bugatti din B-dul Lacul Tei, Nr.84.

Evenimentul s-a desfãsurat în cadrul proiectului  “Crearea si functionarea structurilor de asistentã axate pe ocuparea fortei de muncã – Centre de incluziune socialã pentru persoanele de etnie romã” – ID 62509,  cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Proiectul este implementat de cãtre Asociatia Pakiv România, în parteneriat cu Asociatia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociaþia  DIVERS Târgu Mures, Agentia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucuresti si Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.

Fiind organizat într-o zi cu o deosebitã valoare istoricã si emoþionalã, evenimentul a debutat cu o prezentare a proiectului, sustinutã de asistentul director CISPER Buc Ilfov, Plebis Ivan.   În continuarea evenimentului, invitatii au putut viziona o frumoasã prezentare despre istoria publicaþiei si culturii rome, precum si impactul acesteia în procesul de incluziune socialã.

Sãrbãtoarea s-a încheiat prin promovarea, unui grup de elevi si studenti ai Colegiului National de Muzicã, care au sustinut un frumos recital de muzicã.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.