Centrul Ortodontic Cluj

0

Un zâmbet radiant, cu dinți perfect aliniați reprezintă o calitate în viață. Dinții sănătoși, drepți, sunt atractivi și ne aduc un plus de imagine în fața celorlalți. Armonia zâmbetului dumneavoastră va aduce strălucire în ochii celorlalți.

Suntem de părere că atunci când adulții se hotărăsc asupra unui tratament ortodontic, dorința lor de a avea o estetică perfectă este prioritară. Iar noi vom fi cei care, într-o strânsă colaborare cu pacienții, vom putea găsi cele mai bune soluții ortodontice.

Dincolo de aspectul estetic, pentru noi, în calitate de medici ortodonți, aspectele medicale și funcționale joacă un rol la fel de important atunci când vine vorba de dinți sau deformări ale maxilarului la adulţi.

De ce tratăm?

În afară de beneficiile de natură estetică, vorbim totuși de un tratament ortodontic menit să rezolve numeroase probleme precum dinții prea înclinați, prea aproapiați sau care împiedică realizarea unei igiene dentare corecte. Aceste situații pot avea ca rezultat afecțiuni cum ar fi carii și boli parodontale.

Alte situații: Adesea, tratamentul ortodontic vine înaintea aplicării unui tratament protetic pentru a crea un suport corect, menit să garanteze succesul tratamentului protetic.

Totodată, în cazul necesității unor implante, acestea se aplică mai bine dacă ocluzia (mușcătura) este corectă, decât dacă dinții se află în poziții incorecte. Și în aceste cazuri, soluția este un tratament ortodontic.

Nu în ultimul rând, durerile de cap, gât și spate sunt adesea consecinţe ale anilor în care problemele ortodontice s-au acutizat. O corecţie ortodontica, de multe ori vă eliberează de lungi perioade de suferință.

Cum tratăm?

Practic, adulţii au în mod natural aceleaşi opţiuni de tratament precum copiii şi adolescenţii. Din punct de vedere estetic, avem grijă ca pacienților adulți să le oferim metode de tratament mai puțin vizibile dar și confortabile.

Acestea pot fi de tip lingual (lipite de interiorul dinților) sau de tip vestibular din materiale transparente – spectrul de produse ortodontice de astăzi oferă o gamă largă de alternative aproape invizibile.

Brackeţii utilizați de noi sunt moderni, din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce accelerează tratamentul într-un mod simplu şi într-un timp mult mai scurt către obiectivele medicale și estetice dorite.

Când tratăm?

Ortodonția- indiferent de vârstă!

Dinții sunt în mișcare pe parcursul întregii vieți. Un tratament ortodontic este posibil pentru oricine, fie copil, adolescent sau adult. Ortodonția nu este o chestiune de vârstă!

Medicii noștri ortodonți cunosc cel mai bine posibilitățile de tratament pentru dumneavoastră. Aici sunteți pe mâini bune!

Sănătatea este un lucru prețios! Ar trebui să o valorăm!

Cluj Napoca, Calea Moților nr. 20-22

Telefon: 0264/444423

Site web: www.centrulortodonticcluj.ro

E-mail: ioanbarbur@centrulortodonticcluj.ro

adinabarbur@centrulortodonticcluj.ro

office@centrulortodonticcluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.