Top 25 Indicatori de Performanta pentru Contabilitate in 2010

0

Indicatori de Performanta.ro anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Contabilitate in 2010.

Cluj-Napoca, 21 septembrie 2011

Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: $ Costul bunurilor vandute, # Durata de colectare a creanțelor, sau % Acuratețea procesului de facturare, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.

21 Septembrie 2011, Cluj Napoca www.IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesioniSti din Romnia specializata in masurarea Si managementul performantei, in colaborare cu smartKPIs.com, cea mai documentata baza de date cu indicatori de performanta la nivel international, anunta lansarea raportului Top 25 Indicatori de Performanta pentru Contabilitate in 2010. Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum: $ Costul bunurilor vndute, # Durata de colectare a creanțelor, sau % Acuratețea procesului de facturare, alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
Un Indicator Cheie de Performanta (Key Performance Indicator sau KPI) reprezinta o masura specifica a performantei unei organizatii ntr-un anumit domeniu. Pentru a ilustra folosirea de KPIs in practica, smartKPIs.com a lansat n luna Martie a anului 2011 prima ediție a unei serii de rapoarte dedicate analizei celor mai vizitate exemple de KPIs la nivel de arii functionale și industrii. Sutele de mii de vizite pe smartKPIs.com și miile de KPIs vizitați, marcați și evaluati de membrii acestei comunitați online n 2010 au oferit un set bogat de date, care combinat cu o analiza a echipei editoriale, a pus bazele acestor rapoarte de cercetare. Suita de rapoarte, folosita n mii de organizatii din peste 60 de tari, este disponibila acum și n Limba Romna, in cadrul portalului IndicatoridePerformanta.ro.
Raportul Top 25 Indicatori de Performanta pentru Contabilitate in 2010 prezinta 25 KPIs folosiți in departamentul de Contabilitate și disponibili in cadrul smartKPIs.com. Din cele peste 250 exemple de KPIs publicate in aria funcționala Contabilitate, au fost selectate și analizate n acest raport cele mai vizitate Si mai populare n rndul membrilor comunitatii online n anul 2010. Alaturi de descrierea detaliata a fiecarui KPI, raportul conține o serie de resurse utile n masurarea performantei. Exemplele de KPIs provin din categorii precum Tranzacții/Conturi de datorii/Conturi de creanțe, Analiza costurilor, Managementul numerarului și Controlul financiar.

Unul din cele mai importante beneficii pe care le aduce acest raport este reprezentat de perspectiva oferita asupra modului de documentare a indicatorilor de performanta. Succesul n folosirea acestora este facilitat de selectarea numarului optim, gradul lor de aliniere cu obiectivele organizationale și documentarea detaliata pentru facilitarea ntelegerii și utilizarii lor standardizate la nivel de companie. Exemplele de KPIs ofera o privire de ansamblu a folosirii lor n practica, formnd o baza de pornire n procesul de selecție a indicatorilor specifici fiecarei organizatii.

Colectia n Limba Romana a Top KPIs in 2010 conține 24 de rapoarte specifice departamentelor și industriilor, disponibile n format electronic la adresa www.IndicatoridePerformanta.ro.

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romneasca de specializata n oferirea de solutii n managementul performantei la nivel strategic, operational Si individual. Serviciile oferite cuprind cercerare, procesare date, implementarea de sisteme de management al performantei bazate pe conceptul Balanced Scorecard, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, integrare de tehnologie Si instruire profesionala n managementul Si masurarea performantei. Compania opereazawww.indicatorideperformanta.ro, cea mai populara resursa online n domeniul managementul performantei din Romania.

Despre smartKPIs.com
www.smartKPIs.com este una din cele mai utilizate resurse pentru domeniul managementul performanței disponibile pe internet. Portalul contine peste 6700 exemple de KPIs Si 1,000 de exemple de rapoarte de performanța, alaturi de sute de articole din domeniu.

Persoana de contact:
Gabriela Grosu
Coordonator Marketing si Comunicare
E-mail: gabriela.grosu@acumen.ro
Telefon: +40 264 414 360
Website: www.acumenintegrat.ro
gabriela.grosu@acumen.ro
http://www.acumenintegrat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.