Petrecere Jack Daniel’s la Cluj

0

Cluj, 15 septembrie. Sâmbătă, 17 septembrie, în club Obsession din Cluj, va avea loc petrecerea aniversară Jack Daniel’s. Ca în fiecare an, toată luna septembrie, Jack Daniel este aniversat de-a lungul întregii luni, iar sâmbăta asta și prietenii săi din Cluj vor avea ocazia să ridice un pahar în cinstea lui.

După atâtea aniversări memorabile probabil toată lumea știe de ce aniversăm ziua lui Jack Daniel întreaga lună septembrie. Un incendiu a distrus în 1883 tribunalul din Lynchburg și documentele oficiale ale statului, inclusiv registrul în care era înregistrată ziua de naștere a lui Jack Daniel. Astfel, deși știm că Jack Daniel s-a născut în septembrie, 1850, ziua va rămâne pentru totdeauna un mister.

Și cum nu putem să lăsăm să treacă nesărbătorită ziua celui care a creat legendarul whiskey, în fiecare an sărbătorim ziua lui Jack Daniel timp de o lună, prin petreceri care rămân în istorie. Porning din Lynchburg, Tennesse, peste tot în lume prietenii lui Jack îl aniversează pe cel care a rămas în istorie nu doar pentru whiskey-ul pe care l-a creat, dar și pentru felul în care și-a trăit viața, liber și nonconformist, dar cu respect pentru lucrurile bine făcute.

Prietenii lui Jack Daniel din Cluj vor avea ocazia sâmbătă, 17 septembrie, în club Obsession, să-i cânte „La mulți ani” împreună cu renumitul tribute artist JK “The Robbie Williams Experience”.

Următoarele aniversari Jack Daniel vor avea loc în Pitești și în Timișoara pe 23 septembrie, în Brașov pe 24 septembrie, în București și în Constanța pe 30 septembrie.

Despre Jack Daniel’s

Înregistrat oficial de guvernul U.S. în 1866, Distileria Jack Daniel, proprietatea lui Lem Motlow, este cea mai veche distilerie înregistrată în Statele Unite și se găsește și în Registrul Național al Locurilor Istorice. Cu sediul în Lynchburg, Tennessee, Distileria Jack Daniel’s este locul unde se produce bine-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey, Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey și Jack Daniel’s Country Cocktails.

Jack Daniel’s este marcă a Brown-Forman Corporation, producător de mărci de calitate fine, băuturi alcoolice, inclusiv Finlandia Vodka, Southern Comfort, Gentlemanul Jack, Single Barrel, Tequila El Jimador, Tequila Herradura, Chambord, Woodford Reserve și multe altele .

Your friends at Jack Daniel’s remind you to drink responsibly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here