Magazin online cu produse pentru unghii false

0

Site-ul BeaShop este specializat pe vânzarea de produse de manichiura, în special a celor pentru construirea unghiilor false pentru femei. Firma Bea BeautyCare, care operează acest site, importă produse profesioninale, marca Master Nails, din Statele Unite, care sunt de foarte bună calitate, compania americană fiind unul din cei mai mari şi mai renumiţi producători din domeniu.

Pe langă produse pentru unghii false, pe site mai puteţi găsi diferite alte cosmetice: parfumuri (inclusiv pentru bărbaţi), geluri UV, prafuri acrilice, lacuri de unghii, ustensile pentru manichiură (pile, pensule, tipsuri etc.), decor pentru unghii, vopsele acrilice, soluţii dezinfectante şi aparate specifice.

Un nou produs inovativ este Gel LAC de la Master Nails, un hibrid între gel UV şi lac de unghii, dotat cu pensula proprie, mai lichid decât cele uzuale, care rezistă 3-4 săptămâni şi se aplică ca un lac normal, pentru intarire lui sa va folosi o lampa UV. Acest gen de lacuri UV pot fi aplicate şi acasă, nu doar la saloanele specializate, dacă achiziţionaţi o lampă UV, disponibilă pe site.

Site-ul este destinat atât persoanelor fizice (nu doar de sex feminin) care doresc să cumpere produse pentru folosinţă proprie, cât şi saloanelor de manichiura sau firmelor care doresc să revândă aceste produse. Există şi un magazin de prezentare în Târgu Mureş, pe strada Nicolae Bălcescu nr.26, dacă ajungeţi în zonă puteţi vedea şi testa direct aceste produse.

Diferenţa faţă de alte site-uri şi magazine online de gen este calitatea foarte bună a produselor, în condiţiile unor preţuri rezonabile, posibilitatea de a comanda acasă şi de a primi produsele dorite chiar şi în 24 de ore, cu plata ramburs, precum şi transparenţa de care dă dovadă firma, fiind deschisă la sugestii şi întrebări din partea clienţilor şi gata să le rezolve orice problemă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.