Niculescu: „Mi-ar plăcea să antrenez Dinamo sau U Cluj”

0

Atacantul „şepcilor roşii”, Claudiu Niculescu îşi doreşte tot mai serios la retragere şi vorbeşte despre planurile sale de viitor ca antrenor.

„Cred că aproape 18 ani de fotbal sînt de ajuns. Un jucător se retrage atunci cînd simte că din punct de vedere fizic nu mai poate face faţă la un nivel mare, iar eu nu am făcut niciodată fotbalul de rîs. E vorba despre articulaţii, despre recuperarea după accidentări, care e mult mai grea deja. De la anul nu cred că o să fie mai bine ca acum.

Eu mă feresc de vorbe mari, am petrecut nişte ani foarte frumoşi la Dinamo şi va rămîne întotdeauna pentru mine o echipă de suflet. Am cîştigat 10 trofee la Dinamo, dar e un capitol încheiat. Acum joc pentru Universitatea Cluj, mă simt foarte bine aici, iar suporterii mi-au arătat susţinere şi mult respect. Mi-ar plăcea ca peste 2-3 ani să antrenez una dintre cele două echipe.

M-am simţit cel mai iubit atunci cînd am marcat goluri împotriva rivalelor Steaua, cînd eram la Dinamo, şi CFR Cluj, de cînd am venit la «U»”, a spus Claudiu Niculescu pentru revista OK Magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here