Cine este Gore?

0

“Eu port numele lui Dumnezeu: Iisus, Iisus, Iisus, am ajuns in cer si stau in veci la calcaiul lui drept. Numele lui este , deci de trei ori Iisus, si nu Iisus Hristos! Iisus Hristos este o minciuna a istoriei!” – Gore

Florin Marius David, poreclit de clujeni Gore, s-a născut la Bucureşti şi a absolvit Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, secţia sculptură. Este căsătorit şi are doi copii. La mijlocul anilor ’90, acesta a fost închis pentru viol la Penitenciarul Gherla.

Numele lui Gore a devenit sinonim cu teroarea în anii 1995 şi 1996. Gore a ajuns la închisoare, în martie 1996, după ce a rupt mandibula unui tenor al Operei Române din Cluj apoi, fratele tenorului a fost atacat cu sabia de către acelaşi interlop Gore.

Gore din Cluj a primit după un alt scandal în anul 2001 doi ani de inchisoare cu executare, însă la acea dată se afla deja fugit în Spania. De acolo, autorităţile l-au expulzat în anul 2005, fiind din nou încarcerat la Jilava şi apoi la Gherla, unde a executat restul pedepsei primite în 2001. A ieşit din penitenciar în anul 2006.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.