Şcoală de vară TSD Câmpia Turzii – TSD Turda

0

În perioada 15-17 iulie 2011 s-a desfășurat școala politică  organizată de  TSD Câmpia Turzii (Ionuţ Geană) în parteneriat cu TSD Turda (Adrian Soporan), unde au participat organizațiile TSD Huedin, Gherla, Cluj.

La școala politică au participat  Mircea Jorj, președintele PSD Cluj- Napoca, Sebastian Cîmpean vicepreşedinte PSD Cluj-Napoca  și deputatul Cornel Itu, vicepreşedintele TSD Cluj-Napoca, Sebastian Mărginean.

Mircea Jorj le-a explicat tinerilor că un rol deosebit de important pentru o comunitate de tineret dinamică îl reprezintă acel lider care poate să se plieze după fiecare individ și să îi cunoască necazurile și neajunsurile și să nu-i întoarcă spatele, cât și să fie sancționat atunci când fură cu nerușinare din banul public. Deputatul Cornel Itu a garantat la aceasta întâlnire social-democrată că va sprijini toate proiectele tinerilor care sunt viabile și se va asigura că se materializează.

“La această întălnire județeană s-au clarificat problemele tinerilor și măsurile necesare pentru a putea rezolva impedimentele existente pe partea de tineret în ceea ce privește locurile de muncă, educația, migrația masivă în strainătate. De asemena am considerat benefică o școală de vară pentru o mai bună socializare respectiv cunoastere între tinerii din județ” a declarat Preşedintele TSD Câmpia Turzii, Ionuţ Geană.

Tinerii social-democraţi participanţi la eveniment au schiţat o agenda politică pe următoarele 3 luni constând în evenimente culturale, sportive cu tineretul din Câmpia Turzii și Turda, aducerea unor invitați care sunt în măsură să ajute și să îndrume tinerii în diverse sectoare de activitate, caravana TSD care se va deplasa prin toate orașele din județ având ca scop determinarea tinerilor să ia acțiune și să participe activ în societate și politică.

“Ne bucurăm că am reușit să ne coagulăm ca și tineri politicieni și promitem că vom avea REZULTATE, prin orice încercări posibile, întrucât vom colabora toate organizațiile TSD din zonă, pentru a fi  o forță politică modernă, cu principii clar definite, având totodată sprijinul seniorilor și al parlamentarilor noștri care ne susțin inițiativele noastre în Parlament, și oriunde este nevoie că din acest motiv am ales să fim social- democrați ca să reprezentăm just interesele românilor” a mai declarat liderul TSD Câmpia Turzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.