Steluţa Cătăniciu: „Mă simt singură”

1

Consilierul liberal de Cluj-Napoca, Steluţa Cătăniciu a declarat vineri seară la ştirile Realitatea TV Cluj că se gândeşte să-şi dea demisia din Consiliul Local, după o discuţie prealabilă cu preşedintele organizaţiei PNL Cluj, senatorul, Marius Nicoară.

„Mă simt din ce în ce mai singură, nu vreau să îmi implic familia şi pe cei apropiaţi în scandalurile din Consiliul Local. Nu poţi să mergi singur pe un drum”, a declarat Steluţa Cătăniciu.

„Poate că nu sunt iubită în acest Consiliu, dar nici nu am nevoie, însă am nevoie de puţin respect!” declara în 2009 Cătăniciu, revoltată de modalitatea în care se conduc şedinţele Consiliului Local şi deranjată evident, de reacţia Şefului Serviciului Relaţii cu consiliul, Dr. Dumitru Bobină. Conform consilierului liberal, Bobină afirmase: “Să-ţi dai demisia!” şi “Dacă te prind că mai iei cuvântul în Consiliu te-am terminat!”.

Steluţa Cătăniciu este recunoscută ca fiind un politician anti-PDL şi greu de aşezat politic, având păreri proprii şi tranşante  în multe cazuri incomode.

1 COMENTARIU

  1. Acest gunoi parazit, Bobina, impostor si care si-a tras doctoratul la o facultate pe bani trebuie sa plece. Clujeni, cat mai tolerati imposture? Fara concurs, a lins pe toti primarii din Primarie pentru a ajunge bine platit. Si el, si nevasta. Sapati bine si vedeti cum a parvenit Bobina. Obraznic si nesimtit este omul potrivit la locul potrivit. Incurajam doamna cu pricina sa nu se lase impresionata de gorila Bobina si sa lupte. Chiar daca nu suntem de partea nici unui partid, individul cu pricina trebuie sa plece cu picioare in fund de la Primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here