Primăria reabilitează străzi în cartierul Mărăști

0

Dupa modelul de investitii integrate la nivelul unor zone din cartiere, Primaria muncipiului Cluj-Napoca a demarat o serie de investitii si in zona strazilor Dambovitei – Cojocnei din cartierul Marasti.

Lucrarile de amenajare aleilor din aceasta zona au inceput in 5 aprilie 2011, timp in care au fost reabilitate 2 alei de acces la bloc si au fost create 80 parcari noi. Suprafata carosabila asfaltata (alei + parcari) este de aproximativ 2.600 mp. Continuam cu reabilitarea trotuarelor de pe strada Dambovitei, in zonele unde amplasamentul este liber de sarcini din partea   firmei E On Gaz.

“In acest sens am realizat si niste fluturasi de informare pentru locuitorii din zona, de pe str. Dambovitei, pe tronsonul pentru care nu am primit aviz de la compania de gaze, pe motiv ca vor interveni cu lucrari de modernizare si refacere a sistemului de conducte. In acesti fluturasi ne cerem scuze clujenilor care nu pot sa se bucure de aceleasi modernizari ca si vecinii lor, din cauza ca E on Gaz nu a reusit sa isi coreleze suficient de bine lucrarile si sa termine inainte sa intram noi cu trotuarele in acest cartier”, a precizat primarul Sorin Apostu.

De asemenea, de luna viitoare primaria va incepe reabilitarea strazilor Papai, Paris, David Ferentz si Cernei.

Valoarea lucrailor executate pana acum este de 753.943 lei.

In perioada 2008-2010 in aceasta zona primaria a executat lucrari de modernizare pe strazile Cojocnei, Dambovitei, Teleorman, Tribunul Vladutiu, iar acum se realizeaza partea de trotuare, accese la imobile, locuri de joaca si iluminat public.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.