Sexgate à la AJOFM Cluj în CJ Cluj?

0

“N-am participat; n-am fost interesată, asta e” aceasta este simpla și nevinovata explicație a doamnei Rodica Gogonea, fostul şef al serviciului de dezvoltare regională al Consiliului Judeţean Cluj vizavi de concursul desfășurat la 10 mai 2011 prin care unicul candidat, Diana Urdea a obținut leadership-ul respectivului serviciu.

Cine este doamna Diana Urdea?

Urdea a fost angajată până în anul 2011 la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Cluj şi la Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane” (OIPOSDRU).

Diana Urdea este o apropiată a președintelui Agenţiei Judeţeane de Ocupare a Forţei de Muncă Cluj, Daniel Don, aceștia fiind suprinși în ipostaze extrem de intime împreună de ziariștii clujeni acum 6 ani.

Pozele au fost realizate într-o excursie la munte, și arată relațiile strânse (în brațe), practicate între lider și simplii angajați ai AJOFM. Chiar dacă relația dintre Daniel Don și tânăra sa Diana,  fostă studentă a acestuia de la Facultatea de  Studii Europene, este cvasioficială, directorul AJOFM a negat mult timp veridicitatea „bârfei” în timp presa nemai acordând importanță subiectului. Don a declarat la vremea respectivă că soția sa o cunoaște pe tânăra Diana, cât și natura legaturii dintre cei doi.

Încă din anul 2005, angajati ai AJOFM Cluj au declarat pe surse că Diana se zbătea să-și finalizeze facultatea, pentru ca mai apoi să fie unsă șefă a UIP (Unitatea de Implementare Programe). Și nu deparate a fost adevărul, Urdea ajungând șefă peste OIPOSDRU.

“Chiar acum avem scoase la concurs posturile de şef serviciu la departamentul Juridic şi de Director la departamentul Juridic. Am avut un concurs şi la Urbanism, dar nu s-a prezentat nimeni. Cred că salariul de 9 milioane de lei nu prea e atractiv” aceasta a fost explicația puerilă a Președintelui CJ Cluj, Păunel Tișe față de concursul din 10 mai 2011.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.