Tentacule penticostale la PDL Cluj?

0

Luni, 20.06.2011, jurnalistul Cornel Nistorescu a lansat un atac puternic împotriva mafiei penticostale din America ce-şi întinde tentaculele şi la Cluj.

Renumitul jurnalist a realizat această declaraţie la postul Antena 3 la emisiunea moderată de dl. Gâdea: „In acest moment avem un PDL care se afla la guvernare alaturi de UDMR impreuna cu o grupare care are o prelungire,are o origine americana,un grup de penticostali care e localizat in zona Arad-Oradea si care exercita o influenta puternica,masiva in actualul guvern si care participa si sustine decizii care sunt impotriva Romaniei in acest moment.

Nu e vorba de o simpla prostie sau de o confuzie. Pentru ca ei sunt comandati din alta parte. Domne nu le foloseste la nimic,nu le foloseste Romaniei. E o grupare de la Chicago si care prelungiri si continuitate si relatii inclusiv in zona centrala si la Washington si in New York si care exercita in acest moment o influenta majora”.

Oraşul american Chicago s-a transformat în ultimii ani  într-un adăpost care a produs milionari pe bandă rulantă în diaspora română.

Principalele surse ale prosperităţii s-au dovedit a fi fraudele imobiliare în care cei mai mulţi prieteni ai PDL au excelat, reuşind să atragă atenţia în mod negativ, chiar şi Congresului American, care în raportul din toamna anului trecut îl menţionează pe afaceristul Mihai Chezan, româno-americanul devenit celebru prin imensa fraudă imobiliară de la Cluj, cunoscută sub numele Tower, ca unul dintre cei mai renumiţi escroci ai Clujului!

Expertiza obţinută în fraudele imobiliare a fost extinsă în ţara noastră, profitând de corupţia la nivel înalt şi de protecţia politică pe care actualul regim o oferă, Clujul devenind un punct de reper al acestor escroci, unde reţelele acestor româno-americani au păcălit oameni, firme şi instituţii!

Încă din anul 2005, primarul Clujului de atunci şi actualul prim-ministru Emil Boc vizita oraşul Chicago, unde s-a întâlnit cu celebrul pastor John Pop şi membrii comunităţii române penticostale din zona Chicago, inclusiv a Bisericii Philadelphia, el colectând la final în jur de 300.000 USD. Emil Boc a fost  introdus fiind în reţeaua de interese economice ale comunităţii locale, aceasta fiind controlată de speculanţi imobiliari.

Există mărturii conform cărora actualul premier s-ar fi convertit la ritul penticostal: ”Pastorul John Pop a stat în spatele acţiunii de «predare Domnului» în SUA a liderului PDL Emil Boc, acţiune pentru care i se promisese un post de diplomat în SUA!… ca urmare a faptului că PDL are un preşedinte pocăit, s-a decis să se meargă în diaspora cu mai mulţi candidaţi neoprotestanţi. Şi i-aş aminti pe stimabilul neoprotestant Mircea Lubanovici, candidat PDL pentru diaspora română din Statele Unite, şi neoprostestant Wiliam Brînză, candidat PDL pentru diaspora română din Europa”.

PDL Chicago beneficiază şi de un sediu construit de vicepreşedintele filialei, Virgil Tiran, un român celebru în diaspora din America.

Kiss Laszlo Gyorgy, originar din Cluj este un alt produs al filierei PDL Cluj- PDL Chicago, acesta fiind arestat la Bucureşti, acum şase luni, pe 8 octombrie 2010, la o lună după ce reporterii incognito din Reporting Project, deghizaţi în oameni de afaceri, l-au înregistrat pe Kiss în timp ce planifica strategii de criminalitate financiară.

Kiss Laszlo Gyorgy este acuzat de spălare de bani şi complicitate la delapidare, în două dosare penale!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here