Uniqa Asigurări, servicii profesioniste de la o companie de prestigiu

0

UNIQA Group Austria este unul din cele mai mari grupuri de asigurare din Europa Centrală, care îmbină în mod conştient individualitatea sa austriacă cu statura sa europeană.

Promotoare a 5 valori esentiale, CALITATE, RESPECT, DECENTA, UNITATE, FLEXIBILITATE, in cei 8 ani de la formarea sa, UNIQA Group s-a poziţionat rapid pe piaţa locala, dar si pe cea centrală şi est europeană.

În ultimii ani lista tarilor in care activeaza a fost extinsă şi include în prezent Slovenia, România, Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Croatia, Polonia, Italia, Elvetia, Germania, Liechtenstein, precum si Albania, Macedonia şi Kosovo si Muntenegru.

UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Group Austria, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania.

UNIQA Asigurari se situeaza printre liderii pietei de asigurari generale din Romania. Are in prezent aproximativ 850 de angajati in peste 44 de sucursale si 124 de agentii. UNIQA Asigurari furnizeaza servicii pentru mai mult de 550.000 de clienti.

Compania furnizeaza o gama larga de servicii pentru persoane fizice si juridice: asigurări auto, asigurări de locuinţe si bunuri, asigurari de accidente, asigurari de viata, asigurari pentru angajati, asigurari in afaceri etc.

Adresa: Str. Gavril Muzicescu nr. 3A Cluj-Napoca
Telefon: 0264.420.921
Web: www.uniqa.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here