Şcoala “Ioan Bob” şi Liceul “Bathory Istavan” premiate pentru calitatea învăţământului

4

Consilierul local Cluj-Napoca al PNL Steluta Cataniciu a propus ca Primaria sa premieze aceste institutii de invatamant pentru rezultatele deosebite din ultima vreme.

“Am descoperit ca Scoala Bob si Liceul Bathory au primit diplome de excelenta. Conditia era sa aiba vechime mai mare de o suta de ani si alta conditie erau rezultatele de exceptie. Cand vazut aceasta situatie, am zis ca e un lucru extraordinar si ma gandeam ca poate le alocam niste bani avand in vedere situatia in care se gasesc. Mi s-a spus ca nu avem fonduri. Poate trebuia sa dam 2% sau 3% din cat dam la sport”, a declarat Steluta Cataniciu.

Sorin Apostu a refuzat voalat propunerea consilierului liberal: “Consider oportuna propunerea dumneavoastra, dar vreau sa va amintesc ca am investit anul trecut o suma pe care nu au primit-o alte scoli, cand am facut sala de sport de la Ioan Bob si modernizarile. Daca exista sume disponibile o sa ne interesam si de cadrul legal in care pot fi alocati bani”.

4 COMENTARII

  1. si liceul Bathory ce a primit? nimic, deci macar el ar trebui premiat, daca I.Bob a primit anul trecut sala de sport plus modernizare. Sau domnu primar numai scolile cele romane le premiaza nu si cele maghiare?

  2. Sunt consternata!
    Cum sa ia premiu cand are niste cadre care n-au nimic de-a face cu pedagogia:”prof” Poca, Vaida, Carstocea, Borbei,Motu….

  3. Ha,ha, ha!
    Premiata o scoala de pilosi, unde notele se iau pe banii si cadourile parintilor, cu acceptul directoarei; unde profesoara de matematica-Poka merge la balul clasei a VIII-a fiind in concediu medical…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.