Pază şi protecţie privată profesionistă în Cluj

0

Firma P.P. Protect este localizată în sediul Centrului de Afaceri ElectroSigma, la etajul 1, dispunând de spații corespunzatoare pentru desfășurarea activtății și personal calificat la compartimentele specifice, având în prezent un numar de 300 de angajați. Firma dispune de 11 autoturisme, dintre care 6 sunt alocate special intervenției rapide.

Societatea și-a început activitatea la 1 septembrie 2005 având ca portofoliu de activitate un obiectiv economic asigurat cu pază umană și 24 angajați, pentru ca la sfârșitul lunii aprilie 2006 să dețină contracte de executare a serviciilor de pază umană la 10 obiective majore.

Obiectivele companiei sunt: asigurarea pazei și protecției eficiente la un nivel de calitate care să satisfacă orizontul de așteptare și cerințele beneficiarului; îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor prestate prin adaptarea permanentă la solicitările clienților; îmbunătățirea substantială a raportului calitate-preț, concomitent cu realizarea unei eficiențe sporite în prestarea serviciilor.

În vederea obținerii acestor rezultate, firma propune realizarea de sisteme integrate, combinate (pază umană și sisteme tehnice), pe zone compacte, care să deservească mai mulți beneficiari într-o viziune unitară de realizare a cerințelor reale și prevăzute în planurile de pază a fiecarui obiectiv.

Avantaje companiei P.P. Protect comparativ cu servicii oferite de alte firme:

  • trei tipuri de abonament: GPRS, linie telefonică, GPRS + cablu;
  • costurile de comunicare cu dispeceratul sunt gratuite;
  • asistență tehnică, service gratuit pe toată desfășurarea contractului;
  • despăgubiri în caz de daune apărute din vina prestatorului prin societatea de asigurări și reasigurări cu care societatea noastră colaborează în acest sens, asigurare în valoare de 300.000 euro;
  • intervenția echipajelor în caz de evenimente este gratuită.

Date de contact:
P.P.Protect S.R.L
Adresa: str. Republicii, nr. 109, et. 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-406.260
Fax: 0264-431.600
E-mail: office@ppprotect.ro
Web: www.ppprotect.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.