Comuna Răchiţele a rămas fără celebra sală de sport

0

Premierul Emil Boc a anunţat ca ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a oprit finanţarea pentru sala de sport care urma sa fie construită in satul sau natal al actualului premier, Rachiţele.

Emil Boc a inaugurat în zilele trecute alături de ministrul Elena Udrea o sală de sport în comuna teleormaneana Suhaia, şi a declarat cu părere de rău despre sala de sport din satul natal.

„Nu am avut eu o asemenea sansa sa am o sala de sport. Si acum am inteles ca a vrut Tariceanu in 2006 sa faca o sala de sport la mine in sat, dar doamna Udrea i-a taiat finantarea, asa ca nu am avut nici acum sansa sa am o sala de sport”, a comentat ironic Boc, citat de Agerpess.

Emil Boc şi-a adus aminte ca în copilarie facea sport pe dealurile din comuna natală, Rachitele. „Noi faceam sport pe dealuri, terenurile de sport erau mai putin amenajate, dar era o placere sa faci fotbal, chiar handbal in fata scolii. Important este sa vrei sa faci sport si nimic nu este mai sanatos pentru copii decat sa faca sport si sa invete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here