Mafia imobiliară condusă de Buda?

0

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a lansat pe blog o hartă pe care a denumit-o “Mafiile PDL”. Cu această hartă, Victor Ponta le propune cititorii blogului său se ajute la  “un exerciţiu de curăţenie”.

Printre capii familiilor mafiote, Ponta îi nominalizează pe: Roberta Antastase ce conduce Mafia petrolului în judeţul Prahova, Radu Berceanu  ce controlează Mafia asflatului în judeţul Dolj, iar Adriean Videanu Mafia Energiei în Târgovişte. Capitala ar fi sub influenţa trioului mafiot “Udrea-Boc-Blejnar”.

Alţi importanţi mafioţi nominalizaţi de Ponta: Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Constantin Ostaficiuc, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzăverde, Mircea Băsescu, Adriean Videanu, Gheorghe Stefan, Gabriel Berca, Ioan Oltean, Ionel Manţog, Gheorghe Scripcaru, Daniel Buda, Mircea Man, Gheorghe Falcă.

“Harta Mafiile PDL” este un proiect al USL la nivel naţional care îşi propune să adune informaţii despre oamenii politici din PDL care “coordonează” România, controlând judeţ cu judeţ.

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda plasat în “Harta Mafiilor PDL”

Unica clădire de birouri care se construieşte în Cluj-Napoca în ultima perioadă, unde nu au fost oprite lucrările din cauza crizei financiare, este ridicata de o societate, unde printre asociati o putem găsi şi pe Liliana Buda, soţia deputatului PDL de Cluj Daniel Buda, care este în prezent şi presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor. Imobilul se afla într-o zonă din centrul Clujului si are un regim de înalţime de zece etaje. Dar haideți să aruncăm o privire mai cuprinzătoare asupra istoriei deputatului Daniel Buda.

Legăturile dintre penticostalii din Salaj, PDL Cluj şi proiectele imobiliare eşuate, inclusiv cu familia deputatului Daniel Buda l-au plasat pe liderul PDL Cluj într-o zonă gri a afacerilor clujene.

“Provenind din Salaj, Daniel Buda a beneficiat direct şi indirect de simpatia a doi foşti şefi de servicii secrete: Virgil Măgureanu – SRI şi Virgil Ardeleanu – fostul 0215 din Ministerul Administraţiei şi Internelor, amândoi originari din Salaj. O fi şi altceva pe lângă simpatie? Greu de spus! Sigur Daniel Buda a fost format şi în străinătate. S-a adăpat de tânăr la şcoala democraţiei americane. Rezultatele n-au întârziat să apară. Agitatul şi gălăgiosul politician clujean, o copie fidelă a lui Emil Boc, a început să ocupe poziţii din ce în ce mai importante. Întâi la Cluj şi mai apoi la Bucureşti, în Parlamentul României” puteţi citi mai departe – Cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.