Massimo Dutti şi Tommy Hilfiger de joi la Iulius Mall Cluj

0

Celebrele lanţurile de retail Massimo Dutti şi Tommy Hilfiger îşi inaugurează joi, 14.04.2011 unităţile la parterul Iulius Mall Cluj (IMC).

Grupul spaniol Inditex, prezent în IMC cu brandurile Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius, ajunge, cu inaugurarea Massimo Dutti, la o suprafaţă de 10.100 mp închiriată în reţeaua Iulius.

Inditex deţine din toamnă anului trecut 3.000 mp în Iulius Mall. Cealaltă unitate de retail, cu deschiderea programată în această săptămână, Tommy Hilfiger, va ocupa 150 mp în complexul comercial.

Reprezentanții Iulius Mall au declarat că zona Cărtureşti-KidsLand va fi reconfigurată: „Zona Cărtureşti-KidsLand va fi reconfigurată pentru a răspunde cerinţei pieţei cu un nou concept, un format şi un decor atractive pentru copii. Librăria Cărtureşti doreşte să se extindă. Darea în folosinţă a întregului spaţiu se va face gradual, într-un interval de timp estimat între 5 şi 10 zile. Suprafaţa închiriabilă a shopping center-ului nu se modifică substanţial, ci se reconfigurează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here