Radu Moisin îl susţine pe Răzvan Mustea

0

Candidatura deputatului democrat liberal, Razvan Mustea, la functia de presedinte al Biroului Permanent National al Organizatiei de Tineret PDL a fost lansata vineri, 08.04.2011 la nivel regional, in Cluj-Napoca.

Evenimentul s-a desfăşurat la cinema Victoria din Cluj-Napoca. La intalnire au participat aproximativ 400 de tineri din mai multe judeţe.

Primul dintre PDL-iştii de „rang” care a rostit mesajul de bun venit candidatului a fost Primarul Clujului, Sorin Apostu, noul Preşedinte al PDL Cluj-Napoca care a tinut sa-l felicite pe deputatul Razvan Mustea, care provine din acelasi oras. “Ne-am impartit pe regiuni. Eu am venit la Cluj sa preiau Primaria, si dansul merge catre Bucuresti sa preia Organizatia Tinerilor”, a declarat primarul Clujului.

“Cred ca astazi avem parte de doua lansari. Prima lansare este, asa cum ati auzit, cea a lui Razvan Mustea la Organizatia de Tineret, iar a doua lansare este a acestui cinematograf Victoria, restaurat in ultimele saptamani”, a spus Radu Moisin, presedintele Organizatiei de Tineret a PDL Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here