“Nu trebuia să joci cu Găman şi Rubio!”

0

Şefii dinamovişti i-au reproşat antrenorului Ioan Andone că i-a titularizat pe cei doi, deşi avea soluţii pe banca de rezerve: Mehmedovici şi Bakaj.

Înfrîngerea alb-roşilor de la Mediaş, împotriva Universităţii Cluj (1-2), a fost pusă în special pe seama jucătorilor, dar conducătorii lui Dinamo au ţinut să poarte o discuţie lămuritoare şi cu antrenorul Ioan Andone. Oficialii clubului i-au reproşat antrenorului, în primul rînd, alcătuirea primului “11”.

“Sînt obişnuit să joc lîngă Valerică Găman, îmi pare rău că a ieşit prost rezultatul. Sper să nu se mai întîmple ca acum, să dominăm tot meciul şi să pierdem”Ştefan Bărboianu, fundaş Dinamo.

“Nea Ando nu a ţipat la noi, nu e genul de antrenor care să urle la jucători. Ne-a explicat ce am greşit, iar o analiză completă o vom face între noi, în vestiar”Valerică Găman, fundaş Dinamo.

“Nu cred că Dinamo depinde de un jucător, trebuie să depindă de colectiv! Andone a fost obligat de evoluţia a doi-trei jucători să intervină după pauză şi să facă schimbări”Nicolae Badea, preşedinte Dinamo.

“Dacă e să comparăm prestaţia lui Rubio cu cea a lui Torje, evident că este o diferenţă, dar cred că Dinamo are jucători de profil ofensiv care să-l poată înlocui pe Gabi”Nicolae Badea, preşedinte Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.