Botezatu ameninţat de interlopi

0

Cătălin Botezatu a fost convins ca şi-a găsit sfârşitul în urmă cu cateva zile când a căzut victima unui grup de interlopi violenti necunoscuţi.

Designerul Botezatu a fost chemat la o întâlnire de afaceri la sediul unei reprezentante auto, de unde ar fi trebuit sa fie preluat urgent de şoferul lui şi condus la o altă întâlnire.

Şoferul însă l-a anunţat că este prins în trafic şi astfel în grabă, Botezatu a luat primul taxi care i-a ieşit în cale. Înainte ca maşina să plece de pe loc, în ea a sărit o mireasa aflată în pragul isteriei, care fugise din faţa altarului şi era urmarită de familia mirelui, un grup de interlopi recuperatori cu “cefe groase”.

Nici nu s-a dumirit ce i se intampla şi designerul s-a trezit într-o ploaie de cioburi, taxiul fiind atacat cu bâte şi topoare. Culmea!, văzându-l pe Bote, interlopii au tras concluzia ca acesta este motivul pentru care mireasa a fugit de la propria nunta şi şi-au indreptat toata furia spre designerul vestimentar. Dacă a scăpat întreg din ghearele atacatorilor sai vedeti duminica aceasta, la 20.20, pe Antena 1, cand debuteaza un nou sezon al show-ului gazduit de Dan Negru, “Plasa de stele”.

Tensiunile generate pe parcursul filmărilor farsei a cărei victimă a fost Cătălin Botezatu, l-au determinat pe designer să aibă reacţii necontrolate. Enevat de faptul că şoferul taxiului, personaj interpretat de un actor, nu demara mai repede ca să-l scoată din mijlocul gloatei furioase, Bote i-a dat un pumn în faţă. Profesionist, bărbatul a continuat să joace fără să se dea de gol. Sentimentul de panică pe care îl resimţea Cătălin a crescut în momentul în care cioburile lunetei zdrobite de bâtele “interlopilor” au căzut peste el şi l-au tăiat la picior.

Nici atunci filmările nu au fost întrerupte. Deşi se afla într-o situaţie explozivă, Bote a încercat totuşi să salveze mireasa disputată de interlopi dintr-un accident groaznic provocat de mirele părăsit. Designerul fuge înspre ea, moment în care, la doar doi paşi, explodează un butoi cu benzină. Scena a făcut întreaga echipă să înlemnească de spaimă. Din fericite, Botezatu a scăpat întreg. Toate aceste incidente au transformat farsa într-un episod cât se poate de realist, care va ţine spectatorii cu sufletul la gură la debutul noului sezon al emisiunii “Plasa de stele” de la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here