CON-A va construi Sala Polivalenta din Cluj Napoca

0

Compania CON-A si Primăria Municipiului Cluj Napoca au semnat contractul pentru construirea Sălii Polivalente de pe Aleea Stadion.

Sala Polivalentă urmeaza să fie finalizată şi predată Primăriei Cluj Napoca în trei ani. Proiectarea costa 2,8 milioane de lei şi proiectul trebuie predat in termen de maxim 6 luni de la semnarea contractului şi apoi lucrările pot demara.

„Aceasta sala multifunctionala cu capacitatea pe care o ofera, de peste 7000 de locuri si posibilitatea de a gazdui evenimente de orice fel, atat sportive cat si culturale va asigura Clujului o pozitie foarte vizibila pe harta evenimentelor europene, sau chiar mondiale importante. Primul eveniment la astfel de standarde pe care dorim sa il oferim clujenilor va fi Campionatului Mondial de baschet feminin U 17 din 2012, eveniment pentru gazduirea caruia se bat deja mai multe tari din lume”  a comentat primarul Sorin Apostu rolul viitoarei Săli Polivalente.

Licitatia pentru acest proiect a avut loc in 19 noiembrie 2010, iar ofertele depuse in termen au apartinut CON – A – 50 926 063,83 lei fara TVA, DAPORA – 88 273 678,21 lei fara TVA, respectiv ACI – 91 874 820 lei fara TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here