Consiliul Judeţean Cluj alocă 230.000 RON pentru Videoconferinţe

0

Consiliul Judeţean Cluj ne-a obişnuit cu achiziţii şi prime consistente din punct de vedere financiar în ultimii doi ani, chiar dacă România este într-o criză economică vizibilă.

Noua licitatie lansata de Consiliul Judetean Cluj este in valoare de aproximativ 233.000 de lei si vizeaza achizitia de echipamente pentru sala de sedinte si sala de conferinta, anunta rolicitatii.ro.

Lista de produse ce vor fi achizitionate:
Echipament pentru videoconferinte; echipament de proiectie de televiziune; sistem de retea; videoproiectoare; sistem de sonorizare.

Valoarea estimata fara TVA: 233.750 de lei

Consiliul Judetean Cluj a organizat si in luna decembrie 2010 o licitatia pentru achizitia de echipamente tehnice pentru noul sediu de pe strada Dorobantilor. Investitia s-a ridicat la 128.000 de lei si, conform caietului de sarcini, au fost cumparate: sisteme de conferinta, vot electronic, sisteme de sonorizare sala de sedinte, sala de conferinta, 7 videoproiectoare, 9 echipament de proiectie de televiziune, 2 sistem de retea (wireless) si 9 echipamente informatice.

Investitia totala pe care Consiliul Judetean Cluj urmeaza sa o faca in noul sediul de pe bulevardul Dorobantilor se ridica la aproximativ 1,5 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here