Oana Zăvoranu vs. Şerban Huidu

2

Oana Zăvoranu s-a lansat într-un nou atac demenţial împotriva rănitului Şerban Huidu 🙂

”Acest individ dacă nu s-ar fi născut ar fi fost de zece milioane de ori mai bine. Îmi pare rău mai mult pentru copacul ăla. Am devenit brusc ecologistă. ” a declarat răspicat soţia lui Pepe.

Oana Zăvoranu nu s-a oprit doar la “urări de bine” ci a continuat seria loviturilor sub centură afirmând că în familia Huidu ar exista situaţii conflictuale: ”Acest distins «îmbrăţişător» de copaci e foarte drăgălaş cu taică-su, am auzit că i-ar fi aplicat nişte corecţii. Dar normal că s-a dus după el în Austria, că doar e prostul lui”.

Ura vedetei faţă de Huidu pleacă de la “strâmbele” pe care cârcotaşii i le-ar fi administrat.  Vedeta a povestit că la un moment dat a fost pe punctul să semneze un contract foarte avantajos cu Prima TV, dar înţelegerile nu s-au mai concretizat pentru că Huidu şi Găinuşă s-au opus şi au ameninţat conducerea că pleacă, dacă semnează contractul cu Oana.

2 COMENTARII

  1. ura vedetei fata de huidu este invidia HUIDU are o sotie are 2 copilasi frumosi a realizat ceva in viata are firmele dar DOAMNA ZAVORANU CE ARE ? O CASA IN CHIRIE DE UNDE STAPANU VREA S-O SCOATA AFARA ?

    • maria se vede ca nu ai televizor acasa,oana a avut atatea emisiuni frumoase ,filmuri,si unul italian,canta ,mai si dansiaza,este bogata ,invidiata,frumoasa,destiapta,tu cred ca esti o invidioasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.