Model contract de sponsorizare intre firme, organizatii sau persoane

1

CONTRACT DE SPONSORIZARE

1. PARTILE CONTRACTANTE

Prezentul “Contract de sponsorizare”, se incheie:

intre societatea comerciala …………. inmatriculata la nr. ……….. in Registrul comertului, cu sediul in …………….., cod postal ………….., telefon ……….., fax …………… avand contul ……………… deschis la ………………, reprezentata de director general …………….. in calitate de sponsor, denumit in continuare SPONSOR,

si …………………… inmatriculata la nr. ……….. in Registrul comertului, cu sediul in ………… str. …………. telefon ………. fax ……….., avand contul ………. deschis la …………… reprezentata prin ………….. in calitate de beneficiar, denumit in continuare BENEFICIAR.

2. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului priveste utilizarea de catre BENEFICIAR a ………………………………. (bunul ce i se da de catre SPONSOR)

3. VALOAREA CONTRACTULUI

Valoarea contractului consta in ……………………………………………… (valoarea bunului sau a banilor)

4. DURATA CONTRACTULUI

Prezentul contract intra in vigoare la data de ……………., data asupra careia ambele parti sunt de acord, si va fi valabil pana la data de ………………………………………..

5. OBLIGATIILE PARTILOR CONTRACTANTE

SPONSORUL se obliga sa:

…………………………………………………..

BENEFICIARUL se obliga sa:

…………………………………………………..

6. RASPUNDEREA CONTRACTUALA

Nerespectarea obligatiilor (sau uneia din obligatiile) din prezentul contract prevazute mai sus, va duce la …………………………………………..

NOTE:

Partile contractante pot fi si persoane fizice. In acest caz, punctul 1. denumit PARTILE CONTRACTANTE, va cuprinde date cu privire la identitatea si domiciliul persoanei fizice.

In art. 4 din Legea nr. 32/1994 modificata de O.G. nr. 36/1998 se prevede cine poate fi beneficiar al sponsorizarii, de altfel aceste doua acte sunt baza reglementarii sponsorizarii.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua Eu lucrez intr-o clinica din cluj unde am avea nevoie de dotari pe sectie orice ar fii bine venit de la mobila la tv ,etcPoate e cineva care are posibilitatea si ar vrea sa ne ajute pe noi personalul sa facem conditiile pentru paciente mai bune Multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.