Home Economie Hotel de 5 stele în Turda

Hotel de 5 stele în Turda

0

Proiectul hotelului de 5 stele, care va fi construit în vecinătatea Salinei din Turda, va fi un proiect unic din punct de vedere arhitectural în România.

Proiectul se aseamănă cu stilul în care o fost redefinită Salina Turda, societatea de proiectanţi fiind aceiaşi.

Noul hotel va constitui o clădire arhitecturală modernă, dotată cu sală mare de conferinţe, SPA, locuri de parcare, piscină acoperită cu sticlă, terase ce permit vizionarea spaţiului exterior, săli de tratament foarte dotate, locuri de cazare în camere simple, duble şi tip apartament, un lift panoramic de ultimă generaţie, ce va permite coborârea direct în Salina Turda, cât şi ascensiunea spre cele opt etaje ale noii locaţii de cazare.

Hotelul se va ridica pe o suprafaţă de 12.500 mp, suprafaţa construită va fi de 2.295 mp, iar suprafaţa desfăşurată 12.600 mp, din care vor fi nişte terase circulare în suprafaţă de 308 mp.

Primarul oraşului, consideră că Hotelul va reprezenta brandul oraşului: “Trebuie creată o imagine pozitivă a oraşului. La nivelul localităţii avem ce oferi, avem ce spune. Avem multe atuuri dar din păcate nu ştim să vindem această imagine! Acest lucru trebuie să-l facă viitorul brand de Turda. Această  imagine pe care vream s-o creeăm pentru Turda, este o imagine pentru cei din afara localităţii, ne va ajuta să vindem ce avem noi aici din punct de vedere turistic, economic, social, investiţional etc”, spune Ştefănie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here