Centru Olimpic la Câmpia Turzii

2

Administraţia Câmpia Turzii a lansat proiect unei baze sportive la standarde olimpice cu o valoare de aproximativ 15 milioane de lei.

Municipalitatea va concepe această investiţie în sistem cont-constructor,  adică va fi gasit un grup de creditori care va finanţa construcţia, iar administratia locala va plăti, apoi, ratele şi dobânzile.

Potrivit proiectului, centrul va avea două bazine de înot, dintre care unul cu o suprafaţă de 544 de metri pătraţi,  sala de gimnastica, sauna vestiare, sala wellness şi zone comerciale şi de recreere pentru public: „Complexul poate gazdui antrenamente zilnice ale scolii de inot, sesiuni de pregatire si de recuperare a sportivilor din diverse ramuri, dar si orele de educatie fizica ale elevilor din oras. De asemenea, este gandit si ca centru de recuperare si profilaxie pentru persoanele accidentate sau cu dizabilitati sau centru de agrement in zona wellness si de intretinere” a declarat un angajat a Prmăriei Câmpia Turzii.

Întregul complex va fi ridicat potrivit unor standarde inalte  de siguranţă  care prevăd evacuarea a 320 de persoane în cel mult doua minute, în cazul unui pericol.

2 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  Am citit cu multa placere articolul,
  Sunt nascuta in Campia Turzii si am locuit acolo pana la 24 de ani.Sunt din generatia veche de tenismeni de acolo.
  Acum sunt stabilita in Mexico,Peninsula Yucatan ,Playa del Carmen.
  De la tropice,
  Salutari calduraose !!

  • Draa Corina,

   ma bucur sa descopar ca esti sensibila la noutati din CT, eu la fel, ai ales ca sper sa imbatranesc acolo, salutari,

   Liana ( inca in Dublin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.