Emilian Rosca terorizează afaceriștii clujeni

0

Emilian Roșca, coordonatorul ITM Cluj, este acuzat de Organizatia Oamenilor de Afaceri Liberali că nu se comportă adecvat cu întreprinzătorii clujeni.

Desele amenzi acordate ar putea reprezenta o cauză pentru care întreprinzătorii se simt amenințați, 21 de firme fiind amendate de 1 Decembrie pentru ca nu au acordat ziua națională libera angajaților.  Intre firmele amendate se numara: Metro, Praktiker, Arabesque, Bombardier Transportation, ING si Genpact.

„De la preluarea mandatului, acesta (n. red. Emilian Rosca) a ales pozitia de forta, aducandu-ne aminte de statul politienesc, nicidecum de statul minimal.
Sunt nenumarate exemplele de exagerare a atributiilor care-i revin, obligand institutia pe care o conduce la actiuni de descurajare a intreprinzatorilor locali, in conditiile in care, intr-un an de criza, sunt firme in Cluj care au creat noi locuri de munca.
Felul in care se pozitioneaza ITM, in general, transmite un mesaj clar potentialilor investitori: orasul Cluj-Napoca nu este unul prietenos cu mediul de afaceri din prisma celor care il administreaza. Atragem atentia ca aceasta abordare poate avea repercusiuni dintre cele mai neplacute tot asupra cetatenilor, existand posibilitatea ca firmele sa isi mute activitatea. Si astfel, dintr-un oras care era model economic, pana nu demult, riscam sa pierdem locurile fruntase intr-un clasament national.” se precizează în comunicatul emis de Organizatia Oamenilor de Afaceri Liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here