Parcul auto a fostei RATL Turda, scos la licitaţie

0

Fosta Regie Autonomă de Transport Public Turda, îşi va pierde bunurile, aceastea fiind licitate de primăria Turda.

Astfel la licitaţia din 20 decembrie 2010, începând cu ora 10.00, sunt scoase la licitaţie: 39 de autobuze, două microbuze, două autoturisme Dacia, o autoutilitară, o autospecială atelier, trei microcentrale, un motostivuitor, un generator de aer cald, un echipament de linie ITP, o maşină rectificat arbore cotit, o pompă purificatoare, patru cabine modulare şi un strung.

Valoarea totală a bunurilor scoase la licitaţie este de 93.099 lei. Preţul unui autobuz Saviem pleacă de la 2.800 lei, iar a unuia Ikarus de la 2.900-4.200 lei.

În luna decembrie, Administraţia Turda are anunţate 7 licitaţii, pentru valorificarea unor bunuri aparţinând unor datornici la bugetul de stat: persoană fizică Moldovan Livia – ocul de casă, grădina, terenul arător, fânaţul şi pădurea, în suprafaţă totală de 40.000 mp; Jesica Line SRL – două utilaje pentru măturat şi aspirat profesional; ML & Daiana SRL – Audi A4 + automacara Clark; Vemer Tras SRL – autoutilitară Mercedes Sprinter + remorcă Ansems; Doradis SRL – spaţiu comercial; Authentic Build SRL – o pompă de amestecare PFT cu accesorii, preţul de licitaţie pornind de la 23.325 lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here