Tișe și cultul personalității

0

Alin Tișe își dorește cu orice preț să iasă în evidență. Mai nou girează succes-urilii Consiului Local cu măreața sa personalitate. Ultima dovadă a obraznicului Tișe este un afiș în care apare ca ctitor: Președintele Consiliului Județean Alin Tișe, Vicepreședintele Radu Bica și Consiliul Județean Cluj, construiesc „Cluj Arena”.

Acest afiș este lipit în Iullius Mall și găsiți sute de genul… Aroganța și tupeul acestui băiat nu are limite. Probabil că se comportă în acest mod mongolic, după experiențele administrative ale unor primari de comune din județ sau poate că nu se mai limitează în a fi numit prințul cluburilor unde îl puteți găsi noaptea, dorind  să se autopropună și mare voievod de Cluj. Se vorbea pe vremuri de obrăznicia baronilor lui Năstase… Dar astăzi, acest băiat întrece orice limită.

Dar nesimțirea “preşedintelui” nu se limitează la acest afiș. Contrucţia noului terminal al aeroportului internaţional Cluj-Napoca a fost finalizată prin montarea unei enorme firme luminoase pe clădire, care anunţă turiștii, călătorii, veniţi din ţările occidentale că au aterizat în Consiliul Judeţean Cluj. Şi peste doi ani, când consiliile judeţene se vor desfiinţa în detrimentul noilor regiuni administrative, cine va plăti pentru demontarea acestei ruşini?

Apropo, Consiliul Județean Cluj mai are un vicepreședinte – Fekete Emoke. Numele acesteia de ce nu apare în afiș?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here