Home Economie Sistem de registratură on-line în Cluj

Sistem de registratură on-line în Cluj

0

In luna septembrie a acestui an, Primăria Cluj-Napoca a implementat un sistem de registratură on-line. Se pare că acest sistem a fost bine venit pentru cetăţenii clujeni, primarul Sorin Apostu anunţând că, până în prezent, exista 22.691 de accesări, de către 2.264 de IP-uri diferite. Serviciul este accesat zilnic de aproximativ 300 de ori, in medie de 2.000 de ori pe săptămînă.

La ce foloseşte această pagină web? Spre exemplu, un clujean ce  are o cerere pentru un certificat de urbanism şi doreşte să ştie unde şi cât mai este în procesare documentaţia sa, intră pe site-ul primăriei, unde va accesa linkul special creat pentru Registratură, introduce în câmpurile existente informaţiile personale cerute (numărul de înregistrare pe care-l primeşte fiecare, data înregistrării şi numele său) şi află întreg parcursul documentului său, de la înregistrare până la momentul prezent.

Cei mai mulţi dintre clujenii care au accesat site-ul primăriei şi-au verificat cererile depuse către Direcţia Urbanism.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here