Ghibstock, o nouă ediție cu muzică senzațională, la cea mai faină școală!

0

Ghibstock este în primul rând un eveniment caritabil, de strângere de fonduri. De-a lungul celor șapte ediții am investit în cauze în care am crezut cu adevărat și în care ne-am implicat pe termen lung.

eveniment recomandat de DISPERSIE#Răspândim Idei

Anul acesta fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru realizarea proiectului feel your city, adresat persoanelor nevăzătoare.

Festivalul este deschis tuturor, indiferent de vârstă. Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, accesul se face în schimbul unei donații sugerate de 25 de lei pentru ambele zile și de 15 lei pentru o singură zi; copii sub 7 ani însoțiți de părinți intră gratis, iar copii între 7-12 15 lei pentru ambele zile și 8 lei pentru o zi – aceștia trebuie să aibă carnetul de elevi la ei, altfel nu se aplică reducerea.

Anul ăsta e #LaDublu
ROA, Argatu’ & romaNecredinciosu și Moș Martin, byron, E.M.I.L., The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks, Theory of Mind, DJ SHIVER, Toy Machines, Blurryface și câștigătorii bătăliilor Static și Frosten sunt doar o parte din artiștii care o să umple curtea școlii de enegie și muzică bună.
Stați aproape că se anunță nebunie pe două zile!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here