Adrian Dohotaru, deputat USR de Cluj, a patronat lansarea a două volume de analiză politică și istorică

0

Deputatul USR de Cluj Adrian Dohotaru nu pare să fi renunțat la haina de activist al stângii progresiste nici după ce a ajuns să o îmbrace pe cea de parlamentar. Și a dovedit asta încă o dată vineri, 5 aprilie, când a moderat o dezbatere și o lansare de carte în una din librăriile clujene.

Librarium Book Corner a găzduit vineri lansarea de carte a politologului Emanuel Copilaș, care semnează două volume de analiză istorică, „Șfârșitul Istoriei se Amână” și „Marele Jaf Comunist”, volume în care sunt nu doar analizele autorului, dar și eseuri semnate de invitații principali, printre care și domnul Dohotaru, lansare la care deputatul și-a manifestat încă o dată înclinarea către ecologismul aproape radical și către socialismul dus până aproape de colectivism.

Cele 60 de minute, cât a durat dezbaterea și discuția pe marginea celor două volume, la care pe lângă autor și moderator au participat și Alina Prada, politolog în cadrul Facultății de Studii Europene, Călin Goină, sociolog al UBB Cluj, și Profesorul emerit Michael Shafir, au dus ușor către concluzia că progresismul militantist al vestului Europei își croiește ușor drumul către cercurile academice române și devine o ideologie din ce în ce mai prezentă în discursul intelectualilor de pe plaiurile mioritice.

Pentru cei care au dorit și nu au ajuns la acest eveniment, mai jos este înregistrarea întregii discuții purtate în cadrul librăriei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here