Sportiv român accidentat grav la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj – Napoca

0
Foto Irina Maxim

Zilele acestea, la Cluj – Napoca, se desfășoară Campionatele Europene de Gimnastică, în Sala Polivalentă Cluj, a doua ediție desfășurată în Români, la 60 de ani de la precedenta, în competiție fiind prezenți 274 de sportivi, din care 168 la masculin și 106 la feminin, din 37 de ani.

Competiția nu pare lipsită de evenimente triste, după ce, la doar câteva secunde de la începerea exercițiului, Laurențiu Nistor a ratat bara și a aterizat pe burtă,ș la o distanță destul de mare. Medicii au intervenit imediat, după ce sportivul a rămas nemișcat, iar stafful a comunicat că accidentarea a survenit la coloană. Sportivul a fost scos pe targă de echipa de medici, în aplauzele spectatorilor.

Laurențiu Nistor a fost primul român care a evoluat în cadrul competiției europene de gimnastică, în a doua fază a calificărilor, la bară fixă. La locul accidentului a fost prezent și președintele Federației Române de Gimnastică, Adrian Stoica, care a părăsit competiția pentru a se interesa de situația gimnastului român.

În competiția europeană, România este reprezentată de 10 sportivi: la feminin Olivia Cîmpian, Ioana Crișan, Larisa Iordache și Cătălina Ponor iar la masculin Marian Drăgulescu, Cristian Bățagă, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Laurențiu Nistor și Andrei Ursache.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here