Horia Nasra continuă să preseze autoritățile pe subiectul străzii Triajului

0

După ce în vara lui 2016, pe atunci consilierul local Horia Nasra, a prezentat faptul că locuitorii străzii Triajului trăiesc o adevărată dramă off-road de mai bine de nouă ani, situația juridică a străzii fiind neclară, în această săptămână, liderul PSD Cluj a continuat demersurile printr-o solicitare, întrebare, adresată colegului său de partid, ministrul transporturilor Alexandru-Răzvan Cuc.

„Locuitorii străzii Triajului trăiesc o adevărată dramă off-road de mai bine de nouă ani, chiar dacă în această perioadă clujenii au depus mai multe solicitări către Primăria Cluj-Napoca pentru ca strada lor să fie asfaltată. 

Strada Triajului din zona comunei Baciu, care administrativ ţine de Primăria Cluj-Napoca, se află într-o situație juridică extrem de complicată având în vedere că este în proprietatea CN CFR SA și din această cauză rămâne neasfaltată. Municipalitatea a solicitat Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Regional CF Cluj, transferul dreptului de proprietare, cu titlu gratuit, privind strada Triajului din municipiul Cluj-Napoca însă răspunsul nu a reușit să clarifice situația.

În contextul în care aproximativ 200 de persoane sunt afectate din cauza acestui litigiu juridic, vă solicit domnule minsitru Alexandru-Răzvan Cuc, un răspuns în scris cu privire la rezolvarea acestei probleme” îi solicită Nasra ministrului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here