Campionatele Europene de gimnastică se vor desfășura cu casa închisă

0

Cluj – Napoca va fi gazda Campionatului European de Gimnastică, atât a sesiunii de calificări cât și a finalelor de masculin și feminin, care se vor desfășura la Sala Polivalentă iar biletele s-au epuizat deja.

Fiecare finală, masculin și feminin, a beneficiat de 5.000 de bilete, atât cele de individual compus, care se vor desfășura simultan, dar și cele de la aparate, care se vor desfășura în două zile separate.

Biletele pentru finale s-au epuizat, mai sunt bilete în vânzare doar pentru calificările din 19 şi 20 aprilie. Toată lumea a dorit bilete sau abonamente la finale. Estimăm că se vor vinde toate până la începerea concursului. 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală şi calificări, restul fiind la dispoziţia delegaţiilor participante, UEG”, a declarat Emanuel Fântâneanu, managerul media al CE.

Prețurile biletelor pentru Campionatul European de Gimnastică variază de la 30 – 50 de lei, la secțiunea de calificări, până la 180 – 280 lei pentru un abonament care oferă acces la întreaga competiție sportivă, dar există și cele destinate doar finalelor, cu prețuri de 60 – 100 lei, pentru individual compus, sau 50 – 70 lei, pentru finalele de la aparate, organizatorii oferind copiilor cu vârsta de maxim 6 ani accesul gratuit.

Obiectivul României la această ediție a CE este adjudecarea minim 2 – 3 medalii și va fi reprezentată de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, respectiv de Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna.

Competiția care se desfășoară la Cluj – Napoca va beneficia de participarea a 274 de gimnaști din 37 de țări, 168 fete și și 106 băieți, alături de 450 membri ai echipelor, însemnând antrenori, arbitri și alți oficiali.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here