Festivalul „UBB Fest” are loc pe 3-9 aprilie

0

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB) derulează, în perioada 3-9 aprilie, proiectul „UBB Fest”, un festival care îmbină cultura cu sportul, într-o serie de activități  dedicate studenților și tinerilor din Cluj-Napoca.

Aflat la cea de-a patra ediţie, proiectul marca OSUBB, îşi propune să le ofere studenților şi tinerilor din Cluj-Napoca un cadru propice pentru a se dezvolta pe diverse planuri prin intermediul unor activităţi sportive şi culturale. Viaţa cotidiană devine dominată de rutină, monotonie şi stres, iar UBB Fest vine cu un plus de diversitate și o abordare fresh.

Timp de o săptămână, studenții și tinerii din Cluj-Napoca vor participa în mod gratuit la activități sportive și culturale diverse, dinamice și antrenante. Pe partea culturală se numără workshopuri de teatru de improvizație, street photography, artă textilă, tatuaje cu henna şi coffee art.

Latura sportivă constă în campionate de fotbal, baschet, handbal, dar și un treasurehunt. Bonus, pe 9 aprilie, în Flying Circus va exista un campionat de cso-cso (fotbal de masă).

Tot în cadrul UBB Fest vor avea loc seri de chitară, seri de film, concert Emeric Imre, tradiționalul Dance Battle din Flying Circus, etc.

Inovația adusă de această ediție este marcată în prima zi a festivalului (3 aprilie), când, în colaborare cu Minor Swing, transformăm campusul Hașdeu într-o zonă de relaxare, amplasând hamace în întreaga zonă.

Înscrierea la oricare dintre activități se face prin completarea, în mod gratuit, a unor formulare disponibile pe pagina de Facebook a UBB Fest.

Festivalul UBB Fest, implementat de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), se va desfășura pe durata săptămânii următoare (3-6 aprilie).

Detalii despre proiect, precum și despre activitățile din cadrul acestuia, se pot găsi pe pagina www.facebook.com/UBBFest.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here