Caravana târgului de carte Gaudeamus se întoarce la Cluj-Napoca

0

Caravana Târgului de Carte Gaudeamus se întoarce la Cluj – Napoca, cu participarea a peste 70 de edituri și agenții de difuzare de carte, prezente în peste 60 de standuri, cu ultimele apariții editoriale din țară și din străinătate, cu bestseller-uri și titluri în vogă.

În cadrul târgului de carte vor avea loc și peste 70 de evenimente: lansări și prezentări de carte, întâlniri și dezbateri cu scriitori și discuții despre carte și literatură.

Organizatorii vor continua tradiția concursurilor pentru public, atât tombola Gaudeamus, cu premii atractive dedicate vizitatorilor ce cumpără cărți, cât și Miss Lectura, dar și campania de donații „Cărțile se întorc acasă”, campanie inițiată și susținută de Radio România, care încurajează  vizitatorii să ofere volumele considerate „în plus” celor care au mai greu acces la ele.

Un alt proiect care va continua va fi „Invitați de nota 10: Olimpicii României”, proiect ce se derulează în toate orașele ce găzduiesc Programul Lectura – Gaudeamus și răsplătește și promovează elevii cu performanțe din învățământul românesc din diferite discipline.

Pentru cei care doresc să cumpere sau doar să se informeze despre ultimele apariții, târgul de carte este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00 și duminică, între orele 10:00 – 15:00

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here