Bilete Cluj-București la 40€ dus-întors, cu Tarom

0

După ce a avut timp de mulți ani prețuri uriașe pe cursele interne, compania aviatică de stat a fost forțată să reducă drastic tarifele, datorită concurenței companiilor private low-cost. WizzAir are oferte la 39 lei pe această rută (fără bagaj și mâncare incluse), iar Blue Air la 90 lei (cu bagaj și mâncare incluse). Ambele sunt pentru un singur zbor.

TAROM a lansat în vara anului trecut noua ofertă: 40 euro (aprox. 180 lei) dus-întors pe Cluj-București, cu toate taxele incluse. Ca la companiile private, oferta este supusă unor termene și condiții; rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp; locurile sunt limitate.

Aceste zboruri nu sunt limitate ca dată de vânzare și călătorie. Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro (și varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât intern cât și internațional, călătorii beneficiază de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Detalii aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here