Anna Horvath a anunțat că își va da demisia din funcția de viceprimar!

0

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Anna Horvath, a declarat joi, într-o conferință de presă organizată la sediul UDMR, că la următoarea ședință de Consiliu Local își va anunța demisia din funcția de viceprimar.

„Când te trezești într-o dimineață, din motive pe care nu le cunoști, că ești printre pericolele de maximă siguranță națională, acest lucru în sine este o premisă pe care nu se poate clădi o relația de conclucrare și încredere reciprocă.

De când s-a instituit pentru mine interdicția de a-mi exercita funcția de viceprimar, controlul judiciar fiind de atunci de două ori prelungit, ultima prelungire rămânând definitivă, prin respingerea contestației mele, în 6 martie anul acesta, în aceste cinci luni am fost în concediu fără plată. A însemnat, practic, că nu am avut niciun venit, această situație evident purtând toate restricțiile de incompatibilitate cu orice formă de ocupare. Pe de altă parte cei care mă cunosc știu că sunt o persoană activă, iar această interdicție care mi se impune și care nu are nicio limită juridică legală sau rațională în timp, mă conduce la concluzia că nu mai pot să îmi asum această stare de fapt și în următoarea ședință a Consiliului Local, conform procedurilor legale îmi voi înainta demisia din funcția de viceprimar a municipiului Cluj-Napoca”, a anunțat Anna Horvath.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here