PSD: Daniel Buda și Marius Nicoară îl susțin pe Mihai Seplecan la conducerea Consiliului Județean Cluj!

0

psdPSD consideră că liderii PNL Cluj,  europarlamentarul Daniel Buda și senatorul Marius Nicoară s-au îndepărtat de liberalul Mihai Seplecan în ultimele săptămâni, după „episoadele jenante”, în care actualul președinte al Consiliului Județean Cluj a „ridiculizat instituția printr-un comportament juvenil, grobian”.

„În acest context, PNL Cluj este dator să ofere explicații și un punct de vedere,  asupra acestui subiect, exact așa cum în mai 2014, delegația permanentă a PNL Cluj, formată din primari, viceprimari și președinți de organizații ai PNL din judetul Cluj au votat susținerea lui Mihai Seplecan în funcția de președinte al Consiliuliu Județean Cluj, în locul lui Horea Uioreanu.

Suntem conștienți că managementul falimentar al liberalului Mihai Seplecan este un motiv de rușine pentru PNL Cluj, având în vedere lipsa soluților în problema depozitării resturilor menajere, blocarea finanțării extinderii parcurilor industriale din Cluj și situația extrem de complicată a drumurilor județene, însă toate aceste nereușite trebuie recunoscute și asumate.

În acest context, solicităm liderilor PNL Cluj să reflecteze asupra declarațiilor efectuate în ultimii ani, luni și să-și asume susținerile politice până la capăt” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here