Lăpuşan: “Cinci cu mapa, unul cu sapa. Oleleu era cu sapa”

0

IMG_20140731_132409Preşedintele PSD Cluj a comentat recent demisia vicepreşedintelui CJ Cluj spunând că cinci cu mapa, unul cu sapa îm CJ, Oleleu fiind cel cu sapa.

„Nu sunt bucuros că s-a ajuns la această decizie şi vreau să fiu extrem de explicit, nu este o fugă de responsabilitate, însă dl. Ioan Oleleu era exact ca în povestea populară care spune că unul este cu sapa şi cinci cu mapa. Dl. Oleleu era cel cu sapa, cel care care muncea şi se implica în toate proiectele judeţului însă tot el era cel criticat în orice situaţie.

Această demisie se datorează şi populismului, demagogiei liberalilor din cadrul Consiliului Județean Cluj. Aceştia au pus sub semnul întrebării realizarea unor proiecte asumate de către Horea Uioreanu şi PNL încă din anul 2012, din perioada guvernării locale a Uniunii Social-Liberale, prin reducerea finanţării pentru extinderea Parcurilor Industriale TETAROM, blocarea redeschiderii Spitalului din Mociu şi diminuările drastice în cazul finanţării Centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi legumelor din Câmpia Turzii sau Unităţii de abatorizare, tranşare şi livrare a cărnii din Iclod. Sunt câteva exemple despre cum înţeleg astăzi liberalii să tranzacţioneze politic destinele clujenilor!” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here