Horea Uioreanu: „ Victor Ponta să-și ceară scuze de la liberali”

0

52973cf195f9cfd067000000Președintele CJ Cluj, Horea Uioreanu a declarat luni că liberalii nu trădează și nu sunt traseiști, solicitându-i premierului Victor Ponta să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute.

„Apelul pe care președintele PSD și premier al României, Victor Ponta, l-a făcut către liberalii aflați în funcții de conducere, de a rămâne alături de domnia sa demonstrează că nu cunoaște deloc noțiunea de ‘liberal’. Nu suntem partid de traseiști, nu am rămas niciodată la o masă la care nu am fost doriți sau unde am simțit că suntem tratați ca ‘ruda săracă’. În niciun caz nu acceptăm să abdicăm de la principiile noastre, nu suntem soluție imorală și nici dinozauri de guvern. Am cerut, aproape la unison, respectarea protocolului USL, numirea în funcție a patru miniștri și funcția de prim vice prim-ministru pentru Klaus Iohanis. Refuzul de a asculta solicitările noastre legitime nu ne face să dăm înapoi, prevederile protocolului USL nu sunt negociabile”, a declarat, luni, Horea Uioreanu.

Uioreanu a mai completat că Victor Ponta trebuie să-și ceară scuze de la liberalii pe care „i-a confundat cu trădătorii”: „În numele colegilor mei de partid, cărora le-a adresat îndemnul de a trăda, îi solicit domnului Victor Ponta să-și ceară scuze de la liberalii pe care i-a confundat cu trădătorii și traseiștii din oastea de strânsură pe care și-a creat-o în ultimele luni pentru a-și asigura puterea inclusiv după excluderea PNL de la guvernare”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here