Cluj-Napoca meets ReBranders. USAMV experience

0

mainUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi Asociaţia Internaţională a Studenţilor AIESEC – Filiala Cluj_Napoca, organizează marţi, 26 februarie 2013, începând cu ora 18.00, în sala de evenimente a “Clubului Agronomia”, situată pe Str. Moților, nr. 74-76, evenimentul “Cluj-Napoca meets ReBranders. USAMV experience”, care marchează încheierea Proiectului ReBranders 2013” derulat în perioada 21 ianuarie – 3 martie de către AIESEC în parteneriat cu Prorectoratul pentru Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Agenda evenimentului cuprinde prezentarea oficială a rezultatelor proiectului, obţinute în urma procesului de rebranding a imaginii universităţii şi derulat în cele 6 săptămâni de activitate a celor 6 ReBranders în campusul USAMVCN (postere generale de promovare a universităţii, afişe de admitere pentru cele 5 facultăți, materiale de promovare a programului Erasmus şi a extensiei Viterbo Italia, o variantă de tur virtual al campusului). Această prezentare va fi făcută de către echipa “ReBranders” şi va fi însoţită de speech-urile resposabililor de proiect:  Prorector, Șef lucrări Dr. Andrei D. Mihalca şi Rector, Prof. Dr. Doru Pamfil, din partea USAMVCN şi Raluca Buţea din partea AIESEC Cluj-Napoca.

A doua parte a evenimentului, construită sub forma “International Dinner” la care vor participa studenţi străini şi Erasmus prezenţi în USAMVCN sau în alte proiecte AIESEC din Cluj-Napoca şi care vor reprezenta mai mult de 10 ţări (Portugalia, Germania, Spania, Grecia, Italia, Turcia, Polonia, Mexic, Mauritius, Brazilia, Peru, Israel etc.), va asigura o ambianţă specific de multiculturalitate prin prezentarea, urmată de degustări, a unor mâncăruri specifice spaţiilor din care provin.

Tranziţia spre a doua parte a evenimentului va fi făcută printr-o suită de dansuri populare prezentate de către ansamblului USAMVCN “Tradiții”, atmosfera cosmopolită fiind întreținută şi prin alte surprize pregătite de către organizatori şi voluntarii participanţi la proiect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here